Lamp met sensor.nl

Op verschillende manieren betalen...

U heeft de keuze uit diverse betaalmethodes. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

- PayPal (wordt direct verwerkt)
- iDEAL (wordt direct verwerkt) tip!

- Bancontact Mister Cash (wordt direct verwerkt)
- Bankoverschrijving (duurt circa 2-3 werkdagen)
- Pin (alleen mogelijk indien u komt afhalen)

Is mijn online betaling veilig?

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via ICEPAY verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. ICEPAY dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

  1. ICEPAY geniet momenteel een vrijstelling voor DNB toezicht. Nieuwe details over de huidige status worden gecommuniceerd op het moment dat deze beschikbaar zijn.
  2. ICEPAY is iDEAL gecertificeerd door Currence, de eigenaar van iDEAL. Daarmee voldoet ICEPAY aan de strenge iDEAL veiligheidseisen van Currence.
  3. Verder maakt ICEPAY gebruik van SSL certificaten.

Dit betekent dat u uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht. U kunt zelf controleren of de webpagina waar u zich bevindt, beveiligd is. Als in de adresbalk van uw browser https:// met de link van de webshop of Payment Service Provider (ICEPAY) staat, dan weet u dat de pagina beveiligd is.


Hoe werkt online betalen via ICEPAY?

U heeft uw bestelling gedaan in de webshop van één van de webwinkeliers die gebruik maakt van ICEPAY. De online betaling die u aan deze webshop heeft gedaan, wordt afgehandeld door ICEPAY BV Dit betekent dat ICEPAY ervoor zorgt dat uw online betaling wordt overgemaakt naar de rekening van de webshop waar u iets heeft besteld. U kunt dit vergelijken met de activiteiten die een bank verricht om te zorgen dat een betaling van de ene rekening naar de andere wordt overgemaakt.
Is mijn betaling ontvangen door ICEPAY?

Voor vragen over de status van uw online betalingen kunt u zich richten tot de webshop waar u uw bestelling heeft geplaatst.
Ik heb betaald, maar ik wil mijn bestelling annuleren, heb deze niet ontvangen of wil de bestelling terugsturen?

ICEPAY heeft geen invloed op het verloop van de levering van uw bestelling. Hierover kunt u contact opnemen met de webshop waar u uw bestelling heeft geplaatst.

Bestelling geplaatst:

 

Als u een online betaling heeft gedaan, dan kan het zijn dat deze betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. Er staat dan na uw betaling ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw bankafschrift. Dit betekent dat ICEPAY BV verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling. ICEPAY BV / Stichting Escrow ICEPAY handelt enkel de betaling af en heeft dus geen invloed op de levering van de door u bestelde producten of diensten.

ICEPAY BV is een Payment Service Provider (PSP). Als PSP maakt ICEPAY het voor webwinkeliers mogelijk om diverse online betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL, creditcard en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument uw online aankopen bij deze webshops gemakkelijk en binnen een betrouwbare, veilige omgeving betalen.

Hieronder vindt u een antwoord op veelgestelde vragen over uw betaling en bestelling.

 

Waarom staat er 'ICEPAY BV / Stichting Escrow ICEPAY' op mijn bankafschrift?

ICEPAY zorgt ervoor dat uw betaling terechtkomt bij de webshop waar u uw bestelling heeft geplaatst. ICEPAY is de eerste partij die uw betaling verwerkt en daarom staat er ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw afschrift.

Escrow staat voor derdengelden. Derdengelden zijn geldsommen van klanten van ICEPAY. Deze geldsommen worden beheerd door Stichting Escrow ICEPAY op grond van de functie van ICEPAY als Payment Service Provider. Deze werkwijze komt voort uit strenge regelgeving en controle op de activiteiten van ICEPAY (en andere PSP’s) vanuit o.a. de Nederlansche Bank.

Het werken met een Stichting derdengelden heeft 2 belangrijke redenen:

    Derdengelden mogen niet worden gebruikt voor anderen doeleinden.
    In het geval van een failissement, vallen de derdengelden buiten dit failissement.

 

Wandlampen LS     Wandlampen LED LS     Plafondlampen LS

 

Schijnwerpers halogeen LS     Schijnwerpers LED LS     Lampen met schemersensor LS

 

Bewegingsmelders LS     Schemerschakelaars LS     Lichtbronnen met sensor LS

 

 

Steinel | Sensorlamp | Steinel lampen | Steinel Xled home 1 | Steinel Xled home 3 | Steinel Turn Me Light | Steinel Xled curved

Persoonlijk advies:

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag: 08.30-17.00 uur, Zaterdag 08.30-16.00 uur

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Lampmetsensor.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.